Overnachten

Wil je overnachten? Dat kan verderop aan de dijk in het Verbonden Hoofd. Daar word je ontvangen door Leonne Petra, die haar stolpboerderij heeft omgetoverd tot bed & breakfast. Ook kun je terecht in een van de andere accommodaties in de buurt, zoals in het Lepelaarsnest in Jisp.


eten2.jpg

Eten

Onze koks Esther en Peter koken lekker, biologisch, gezond en vers van het land. Van ontbijt, lunch en een uitgebreide driegangenmaaltijd tot een degelijke stamppot van vergeten groenten. Lees meer>


Workshopbegeleiding

We beschikken over een groot netwerk van duurzame professionals, bijzondere workshopbegeleiders en interessante sprekers die je kunt inzetten voor je workshop.


Activiteiten

Misschien kom je alleen vergaderen. Dat mag! Maar om oude denkpatronen achter te laten, helpen een wandeling in de natuur of een kunstworkshop verbluffend goed. Bij het werkparadijs in de polder helpen we je graag om je programma net iets extra's te geven. Vraag gerust naar de activiteiten en mogelijkheden.

wandelen_Arjan_Postma.jpg

Natuurwandelen

Trek je regenlaarzen aan en duik de natuur in met boswachter Arjan Postma. Deze natuurfanaat - tevens TV-celeb van DWDD's 'De Natuur Draait Door' - toont je de wonderen der natuur en laat die een inspiratiebron zijn voor veranderprocessen in je bedrijf. Maak een mooie wandeling door het Jisperveld of vaar met Arjan's kampeerboot door de poldersloten van het natuurgebied.

kunstworkshop_werkparadijs.JPG

Kunstworkshop

Op zoek naar een frisse blik of nieuwe inspiratie? Voor workshops en trainingen werken wij regelmatig samen met de mensen van werkmaatschappij de Werkelijkheid. Deze kunstenaars met een vluchtelingenachtergrond bieden creatieve concepten, ontmoetingen en kunstworkskhops voor een nieuwe wending van je bedrijf.