werkparadijs_buiten_werken.jpg

Werken en uitwaaien

De ecolodge en de stolpboerderij liggen pal aan natuurgebied Jisperveld. Een Noord-Hollands polderlandschap met veensloten, dijkweggetjes en bijzondere watervogels. Het weidse uitzicht en de omgeving scheppen ruimte om te creëren en strategieën voor de lange termijn uit te denken. Onderbreek je vergaderschema om lekker uit te waaien of pak de roeiboot voor een tochtje door het veld.

Ruimte voor groepsactiviteiten

Gebruik de natuur en omgeving als inspiratie. Leer anders kijken door een wandeltocht met je team door het veld. Begin de dag met een yogasessie in de tuin. Of bind bij vorst je schaatsen onder voor een prachtige tocht door het winterlandschap.

Varen door de velden

Een uurtje in de natuur levert een frisse kijk op de zaken. In de omgeving kun je kano’s huren of een vaartocht maken in een fluisterboot om uit de werkmodus te komen. Voor groepen is een vaararrangement mogelijk, waarbij je naast station Wormerveer bij boswachter Arjan Postma aan boord stapt en door het afwisselende landschap naar het werkparadijs vaart.


Wie met de trein komt, kan gebruik maken van de speciale Meneer de Leeuw-fietsen die klaarstaan op het station van Wormerveer. In vijftien minuten fiets je dwars door de polder naar het werkparadijs.