Landelijk vergaderen

Het werkparadijs in de polder biedt een inspirerende plek om te vergaderen met uitzicht op het Jisperveld met veenweide en vogels. Je kunt kijken zo ver het oog reikt. De natuur en de frisse buitenlucht geven rust. Dat maakt de ecolodge zo geschikt voor brainstormsessies en meetings waarvoor outside the box-denken nodig is.

Teamwerken in de ecolodge

Heeft jouw team een energieboost nodig of zoeken jullie een originele invalshoek om een project aan te vliegen? De ecolodge is bij uitstek geschikt om met een kleine groep mensen te werken aan een strategisch bedrijfsplan of een langetermijnplanning.

De lodge met aparte opgang is 84m2 en geschikt voor kleine teams. De ruimte is mooi ingericht en zonnig. De inspirerende omgeving zorgt voor nieuwe energie en verrassende inzichten, zodat je makkelijker grip krijgt op lastige bedrijfsprocessen.

De medewerkers van het werkparadijs zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan voorop. Bij mooi weer verhuis je je werkplek naar de veranda of de tuin van de ecolodge.

werkparadijs_ecolodge.jpg

Brainstormen in het creatief atelier

In de top van de boerderij bevindt zich het creatief atelier. Hier kun je terecht voor scheppend denkwerk en conceptontwikkeling. Het pas gerenoveerde atelier is 200m2 en geschikt voor teams tot dertig personen. Op deze voormalige hooizolder heb je veel ruimte om uit te proberen, te experimenteren en te creëren.

werkparadijs_atelier.jpg

Kom ook vergaderen of teamwerken in het werkparadijs in de polder en reserveer deze bijzondere vergaderlocatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.